شماره تماس

051-38762118-19

خرید انواع کندانسور سردخانه

کندانسور-و-انواع-آن

کندانسور چیست؟ واحدی برای کنترل دما در سیستم های تهویه، چیلرها، یخچال ها و پمپ های گرمایی است که انرژی بخار را توسط مایع مبرد با فشرده سازی می گیرند. سپس آن را به کویل های سیستم منتقل می کند. همچنین از کویل ها برای ایجاد گرما و سرما استفاده می شود. صنایع برادران حقیقی با سابقه بیش از 30 سال در ساخت تجهیزات سردخانه و چیلر و مینی چیلر همراه شما عزیزان است.

در این مطلب از سردخانه قصد داریم شمارا با انواع کندانسور آشنا کنیم. جهت خرید کندانسور و اطلاع از قیمت های آنها با کارشناسان ما در صنایع برادران حقیقی تماس بگیرید.

 

 

 اجزای تشکیل دهنده کندانسور

اجزای-کندانسور

  • کنترلرها
  • فن ها
  • پمپ ها

کاربرد این سیستم های تبرید

این سیستم های تبرید، کاربرد فراوانی در صنعت دارند؛

  1. استفاده از آن ها در نیروگاه ها برای خنک کردن بخار توربین
  2. در یخچال ها برای تراکم بخار آمونیاک یا هیدروکربن ها
  3. در صنایع شیمیایی برای متراکم ساختن بخارات شیمیایی استفاده می شود.

انواع کندانسور

کندانسور ها دو نوع اصلی دارند؛ 1- هوا خنک 2- آب خنک

1. کندانسور هوا خنک (کندانسور هوایی)

کندانسور هوایی

کندانسور هوایی ( کندانسور هوا خنک ) به طور مستقیم و بدون مصرف آب کار می کند و تنها با جریان هوای فن ها، عمل تقطیر و تبدیل بخار یا گاز داغ به مایع را انجام می دهد. به کند انسور هوایی، کند انسور فن دار هم گفته می شود. کند انسور های هوایی در طرح ها و سایز های مختلفی (از کوچک تا بسیار بزرگ) تولید می شوند. ما در ادامه به توضیح کندانسور هوایی افقی می پردازیم.

کند انسورهوا خنک، از گردش هوا جهت خنک کردن گازهای داغ استفاده می کنند. یکی از روش های سرمایش خشک است که گرمای بخار ورودی را تبدیل به هوای سرد در اطراف این سیستم تبرید می کند. در این روش هیچ استفاده ای از آب برای برای دفع حرارت نمی شود. در مدل های بزرگتر اغلب یک یا دو فن هوا را به داخل میراند یا از آن خارج می کند. در مدل های کوچکتر اغلب از نیروی جاذبه برای گرش آب استفاده می کنند. در این سیستم تبرید 3 فرایند ترمودینامیکی اتفاق می افتد؛

  1. کاهش دمای بخار
  2. چگالش
  3. کاهش دمای مایع اشباع
  • بیش ترین فرایند بین این 3 گزینه فرایند چگالش بخار به به سیستم تبرید است.

دو نوع کندانسور هوایی داریم:

1. کندانسور هوایی افقی 

موارد استفاده از این مبردها در سیستم های تهویه و تبرید و ساخت سردخانه است. کندانسورهای هوایی افقی صنایع برادران حقیقی که تولید کننده سیستم های برودتی هستند، در جهت تحقق اهداف خود، با تولید محصولاتی هم تراز با رقبای اروپایی و انتخاب مرغوب ترین مواد اولیه همواره به کیفیت و رضایت مشتری می اندیشد.

کندانسورهای هوایی افقی ( Horizontal air condenser ) سری HCH با نام تجاری ARSHEH در 23 مدل از ظرفیت نامی 8/1 کیلو وات تا 172 کیلو وات طراحی شده اند.

1.فن ها

فن هایی که در کندانسور هوایی افقی استفاده شده اند، اطمینان از خنک شدن سریع کند انسور می دهند و باعث انتقال بهینه گرما از سیم پیچ به محیط می شوند.

2. کویل

کویل هایی که برای این نوع از مبردها استفاده می شوند با لوله های مسی 3.8 و با ارایش مثلثی ساخته شده اند. این ارایش مثلثی باعث می شود هوا در تمام سطح لوله پخش شود.

کاربرد کندانسور هوایی افقی

کندانسور هوایی افقی و مشخصات آن

  • تهویه هوا
  • فرآیندهای شیمیایی صنعتی مانند تقطیر
  •  نیروگاههای بخار
  • سایر سیستمهای تبادل گرما

این کند‌ انسور هوایی همچنین به عنوان یک واحد متراکم تخلیه افقی شناخته می شود. وقتی فضای بیرون محدود است، تخلیه جانبی ایده آل است. طراحی باریک تر امکان نصب همه کاره تر در فضاهای کوچکتر را فراهم می کند. این واحد همچنین در مقایسه با مدل‌های دارای تهویه بالا، تلاطم باد کمتر و عملکرد آرام‌ تری ایجاد می‌کند.

2. کندانسور هوایی عمودی

هدف کند‌انسور هوایی عمودی، دریافت گاز پرفشار از کمپرسور و تبدیل این گاز به مایع است. این کار را با انتقال حرارت انجام می دهد، با این اصل که گرما همیشه از یک ماده گرمتر به یک ماده سردتر منتقل می شود.

سیستم های تهویه مطبوع به تعدادی از اجزای مختلف متکی هستند تا به طور موثر خانه یا شرکت شما را خنک کنند. کندانسور یکی از مهمترین این قطعات است. متأسفانه، این موضوع نیز کمتر درک شده است. این عدم درک از این واقعیت ناشی می شود که این مبرد در حین کار چندین کار مختلف را انجام می دهد.

هرچه بیشتر در مورد نحوه عملکرد سیستم تهویه مطبوع خود بدانید، بهتر می توانید مشکلات احتمالی را تشخیص دهید. اگر دوست دارید در مورد کندانسور خود اطلاعات بیشتری کسب کنید، ادامه مطلب را بخوانید. 

نحوه عملکرد کندانسور هوایی

در این سیستم تبرید، بخار داغ از درون لوله های کویل عبور می کند. این جریان هوای گرم پس از عبور از جداره لوله ها به فین های تعبیه شده منتقل می شود. و در نهایت به وسیله فن های محوری، جریان هوا روی کویل عبور داده می شود و آن گرما را جذب کرده. سپس به محیط آزاد بر میگردد.

مزایا

  • نصب آسان
  •  بدون نیاز به آب
  •  عدم یخ زدگی هوا

معایب

  • احتمال یخ زدگی در دمای پایین
  • فراهم کردن هوای تازه مورد نیاز مشکل است
  • احتمال زیر بار رفتن فن و تغییر در درجه حرارت هوا که ممکن است باعث نوسان در فشار سیستم گردد

2. کندانسور آب خنک (کندانسور آبی)

کندانسور آبی

این سیستم های تبرید، با گردش آب در لوله خنک کاری را انجام می دهند. در بیشتر کند انسورهای آب خنک، آب در لوله و بخار داغ در پوسته جریان دارد و تبادل حرارتی انجام می شود. در چیلر آب سرد، از اواپراتور جهت رفع حرارت استفاده می شود و سپس از آب خنک کندانسور، برای گرفتن حرارت اواپراتور استفاده می شود. آب در کندا نسور آب خنک، حرارت را از هوا بهتر منتقل می کند.

نحوه عملکرد 

سیستم تبرید آبی، نوعی از مبدل حرارتی است. بخار آب به درون پوسته مبدل وارد می شود و با جداره سرد لوله هایی که درون آنها جریان آب خنک وجود دارد، برخورد می کند. این جریان آب به وسیله برج خنک کننده تولید می شود. گرمای جریان بخار آب به جریان آب خنک درون لوله ها منتقل می شود.در نهایت، جریان آب بعد از گرم شدن، به برج خنک کننده برگشته و تا دمای مورد نیاز خنک می شود.

مزایای 

  • نیاز به فشار کمتری نسبت به هوا خنک دارد.
  • کنترل بهتری روی فشار کندانس است.
  • آب دارای انتقال حرارت بالایی است.
  • این نوع از سیستم های تبرید کوچک تر هستند.
  • ارزانتر و در مصرف انرژی مقرون به صرفه تر هستند.
  • این سیستم های تبرید در سازه های کوچک تر ساخته و استفاده می شود.

معایب 

  • استفاده آب در لوله ها باعث خوردگی درون لوله می شود.
  • در دمای کاری پایین، احتمال یخ زدن کندانسه ها وجود دارد.

قیمت و خرید کندانسور

در این مقاله به توضیح کندانسور هوایی و آبی پرداختیم. برای انتخاب و اطلاع از قیمت کندانسور ها و انواع آن و ظرفیت متناسب با کاربرد مورد نظرتان، با شرکت صنایع برودتی برادران حقیقی تماس بگیرید. جهت مشاوره و راهنمای خرید انواع کندانسور متناسب با کاربرد شما تنها کافی‌ست با شماره 09159171605 تماس بگیرید. کارشناسان خبره برادران حقیقی بهترین پیشنهاد ها را به شما خواهند داد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

ثبت سفارش و درخواست مشاوره رایگان

نوع درخواست