چیلر صنعتی برای سرد سازی کنترل شده محصولات ، مکانیزم ها و ماشین آلات صنعتی استفاده می شود.همچنین می توان برای هر کاربرد و ماشین صنعتی جداگانه طراحی کرد. از نظر دمای آب سرد شده و همچنین مدت فعالیت با چهرهای خانگی و غیر صنعتی تفاوت دارد.
در کاربردهای صنعتی آب سرد و یا هر سیال سرد دیگر را می توان توسط چیلر تامین نمود. اکثراً جهت خنک کاری تولیدات ، ماشین آلات در رنج گسترده صنعتی به کار میرود. کاربرد عمده این تجهیزات سرمایشی در صنایع پلاستیک و تزریق و قالب گیری ، فلزکاری برش با روغن ، ریختهگری ، پردازش شیمیایی ، تولید مواد غذایی و آشامیدنی ، تولید سیمان ،ماشینکاری ، تجهیزات جوشکاری ، تجهیزات نیروگاهی ، هوای فشرده ، دستگاه های لیزر ، ام آر آی می باشد.
کاربرد چیلر صنعتی
- صنعت پلاستیک: سرد کردن پلاستیک داغ شده طی فرآیندهای شکل دهی مانند تزریق ، اکسترود و دمیدن
- صنعت چاپ: سرد کردن غلتک هایی که به دلیل اصطکاک و کوره پخت جوهر ، گرم شده اند.
- صنعت پزشکی(دستگاه mri): دستگاه mri برای عملکرد صحیح نیاز به خنک کاری دارد.
- صنعت برش لیزری: به دلیل عملکرد لیزر در برش فلزات حرارت زیاد تولید شده و نیاز به خنک کاری می باشد.
مهمترین مشخصه دستگاه چیلر نسبت به کشورهای دیگر این است که معمولا در تمام روزهای سال و به صورت دائم و در برخی کاربردها به صورت ۲۴ ساعت کار می کنند بر خلاف چیلر ساختمانی که فقط در روزهای گرم سال مورد استفاده قرار می گیرند و چون عملکرد صحیح ماشین آلات صنعتی یا اماکن صنعتی مستلزم کارکرد بدون وقفه چیلرها برای خنک کاری است بایستی برای این چیلرها ضریب اطمینان بالا و نیز طراحی به صورت چند مرحله صورت بگیرد.
منظور از ضریب اطمینان بالا و طراحی به صورت چند مرحلهای این است که چیلر باید به گونه ای طراحی و ساخته شود که کمپرسورها و مدار های کاری آن مرحله به مرحله و به صورت نوبتی وارد مدار کاری شده تا ضمن افزایش عمر سیستم ، متناسب با نیاز ، انرژی مصرف شود.
برای مثال اگر یک دستگاه یا فرآیند صنعتی به ۸۰ تن تبرید برودت نیاز داشته باشد بهتر است که در دستگاه موردنظر از دو کمپرسور ۴۰ تن تبرید و یا ۴ کمپرسور ۲۰ تن تبرید استفاده شود. بدین ترتیب اگر حتی یکی از کمپرسور ها به هر دلیلی از کار بیفتد مابقی کمپرسورها تحت تاثیر کمپرسور معیوب قرار نگرفته و سیستم با ۵۰ و ۷۵ درصد به کار خود ادامه می دهد و فرایند صنعتی مورد نظر متوقف نمیگردد. توان تولیدی یک چیلر صنعتی معمولاً بین ۱ تا ۱۰۰۰ تن تبرید است که البته برخی از سازندگان توانایی تولید تناژهای بالاتر را نیز دارند.
انتخاب چیلر صنعتی
پارامترهای مهم در انتخاب چیلر مناسب عبارتند از: هزینه کلی چرخه عمر ، منبع نیرو ، ظرفیت سرمایشی چیلر ، ظرفیت اواپراتور ، مواد اواپراتور ، نوع اواپراتور ، ظرفیت کندانسور ، دمای محیط ، نوعاً ، سطح نویز ، جنس لوله کشی داخلی ، تعداد کمپرسورها ، نوع کمپرسور و ضریب عملکرد.
محل نصب و نحوه نگهداری چیلر صنعتی
چیلر بزرگ صنعتی معمولاً در موتورخانه و نزدیک به محل مورد استفاده نصب میشود. ی از چهره ها بسته به سایز چیلر و کمپرسور ، دقیقا کنار محل کاربرد نصب میشود. همچنین ممکن است چیلرکاملا بیرون مستقر شود
. چیلر صنعتی برای کار در حداکثر بازدهی طراحی شده است. تعمیر و نگهداری منظم و بر اساس برنامه ، عملکرد چیلر در بهینه ترین حالت را تضمین می کند.
استعلام قیمت و فروش چیلر های صنعتی
قیمت چیلر متناسب با ظرفیت سرمایشی آن تعیین می گردد شرکت طراحی ، ساخت و فروش انواع چیلر تراکمی صنعتی را به صورت تخصصی انجام می دهد. برای اطلاع از قیمت و هزینه ساخت چیلر صنعتی می توانید با واحد چیلر شرکت مهندسی صنایع برودتی برادران حقیقی تماس بگیرید.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت
صنایع برودتی برادران حقیقی مراجعه کنند.
اشتراک این مطلب